Wie is karen

“Walk your talk”

Je kan er pas voor iemand zijn, als je eerst goed voor jezelf zorgt en er voor jezelf bent. Dat is mijn uitgangspunt als begeleider en coach.

Vroeger leefde ik wat vanuit de buitenwereld naar me toe kwam. Niet vanuit mezelf en wat ik wilde. Jarenlang heb ik onrust gevoeld. En dat uitte zich in druk zijn, altijd weg en onderweg, mezelf wegcijferen en de ander centraal zetten. Ik ging maar door en door en leefde niet bewust en niet in het hier en nu. Uiteindelijk heb ik het roer omgegooid door het pad zelf te doorlopen en te doorvoelen.

Dat deed ik door het pad van zelfonderzoek te bewandelen: De spirituele wereld te ontdekken en daarna coachopleidingen te volgen en zelf gecoacht te worden. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen en dat leidde tot veel meer rust. Een auto-ongeluk zorgde ervoor dat mijn leven werd stilgezet. Met als resultaat dat ik door dit ongeluk nog rustiger ben geworden. De energie in mij is veranderd, ik leef vanuit mezelf met meer innerlijke kracht.

En dat vertaalt zich in letterlijk “walk your talk”, dat je doet wat je zelf zegt.

Wandelen in het bos, mediteren en yoga brengen me rust en zijn een dagelijks onderdeel van mijn leven geworden. Ik leef vanuit mezelf, voel aan wat ik wil en maak op basis daarvan mijn keuzes. Vanuit mijn hart en bezieling ondernemen past daarbij.

Leven en ondernemen vanuit eenvoud en puurheid voelt als mijn flow.

Authenticiteit, bezieling, rust en eenvoud zijn mijn persoonlijke kernwaarden en kompas in mijn leven. Zij geven mij richting en zijn onlosmakelijk verbonden met mijn aanpak van coaching. Het maakt mij gelukkig om vanuit deze waarden, met mijn expertise en mijn manier van leven(servaring) mensen te inspireren en mee laten bewegen in de wereld van rust en ontspanning.

Ik krijg dat terug vanuit mijn contacten en wat mensen over mij zeggen: “Warme persoonlijkheid, sprankelend, puur, ziet het mooie in de mens, rustige uitstraling, inlevend, liefdevol, oprecht, inspirerend, creëert een vertrouwde en veilige sfeer.”

Mijn expertise en ervaring in een notendop.

Ik heb een breed scala aan coach opleidingen gevolgd op het gebied van leefstijl preventie en stress- en burn-out.

Ik ben gecertificeerd als mindfulness trainer en yoga lerares (emotional healing). Ik kom uit een ondernemersgezin en heb lange tijd in het bedrijfsleven gewerkt als secretaresse. Daarna ben ik 13 jaar als loopbaanadviseur binnen de overheid gaan werken.  En ik heb daarnaast sinds 2013 mijn eigen bedrijf als lichaamsgericht coach.

Deze brede oriëntatie zorgt ervoor dat ik uit mijn persoonlijke rugzak kan putten en makkelijk kan aansluiten en schakelen bij jouw verlangens en behoeften.

Ik ben ook nieuwsgierig naar jouw verhaal en maak graag persoonlijk kennis!