Aanbod

In de loop van de jaren heb ik een aantal programma’s samengesteld, met een mix van ingrediënten die aansluiten op de behoeften van meerdere klanten.

Maatwerk en jouw individuele wens is altijd uitgangspunt, dus je kunt je voorstellen dat we de mix voor jou net iets anders maken.

We starten met een online kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we in eerste instantie of de klik er is. We inventariseren wat je nodig hebt en waar ik je mee kan helpen.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van coachtrajecten en persoonlijke sessies die ik met mijn klanten heb gedaan.

Mindfulness coaching in de natuur

5 mindfulness sessies van 1,5 uur

Coach gesprekken

In combinatie met mindfulness oefeningen

Ontspannings- en ademhalings oefeningen

Praktische en handige tools

Voor wie?

Voor mensen die stress ervaren, spanning in hun lijf voelen en meer innerlijke rust en ontspanning willen in hun leven. Voor mensen die bewuster willen leven. Mensen die zich bewust willen worden waardoor ze bepaalde dingen doen zoals ze nu doen. En ze willen hun automatische gedachtenpatronen doorbreken.

Me-time beleving

5-wekelijkse sessies van 1,5 uur

Afgestemd op jouw lichaam en wensen

Tijd voor jezelf en opladen

Mindfulness meditaties

Ontspannings- en ademhalings oefeningen

Drukpunt massage

Voor wie?

Voor mensen die echt eens tijd voor zichzelf willen nemen. En uit de chaos van het leven willen komen. Tijd voor jezelf creëren en daaraan toegeven.
Voor mensen die stress ervaren, spanning in hun lijf voelen en meer innerlijke rust en ontspanning willen in hun leven.

In 7 stappen naar innerlijke rust

7-wekelijkse sessies van 1,5 uur

7 weken commitment aan jezelf

Praktische en handige tools

Praktijkgerichte mindfulness oefeningen en opdrachten

Voor wie?

Voor mensen die stress ervaren, spanning in hun lijf voelen en meer innerlijke rust en ontspanning willen in hun leven. Voor mensen die bewuster willen leven. En meer innerlijke rust in hun leven willen integreren. Mensen die zich bewust willen worden waardoor ze bepaalde dingen doen zoals ze nu doen. En ze willen hun automatische gedachtenpatronen doorbreken.

Privé mindfulness sessie

Persoonlijke begeleiding van 1 uur

Afgestemd op jouw lichaam en wensen

Lichaamsgerichte oefeningen

Lichte vorm van yoga

Mindfulness meditaties

Ontspannings- en ademhalings oefeningen

Voor wie?

Voor particulieren: Beginners van yoga, mensen met evt. lichte lichamelijke klachten, mensen die op zoek zijn naar een rustige manier van mindfulness les.
Voor mensen die onrust, stress, pijn in het lichaam ervaren en maar doorgaan met alles, nemen weinig tijd voor zichzelf en luisteren niet naar de signalen van hun lichaam.

Graag maak ik voor jou een aanbod die helemaal bij jou past!

– Voor zowel particulieren als medewerkers bij bedrijven.

– Gesprekken vinden plaats bij mij thuis, in het bos of bij bedrijven.

– Online sessies zijn ook mogelijk.

Tarief
particulieren

€ 75,00
per uur

Tarief
bedrijven

€ 90,00
per uur

Ervaringen van anderen

Het is heel bijzonder hoe jij in staat bent om mijn lichamelijke en emotionele blokkades te doorbreken. Als een bevrijd en opgelucht mens liep ik bij jou de deur uit.
Een intensief maar vooral ook leuk en leerzaam proces. Je laat mij ervaren dat ik mijzelf mag zijn, een mens die liefde geeft  en ook mag ontvangen.  Die goed voor zichzelf mag zorgen en daarbij tijd voor zichzelf mag nemen. Het zet alles weer in een normaler perspectief en dat geeft rust en kracht.

Karen is heel toegankelijk en begeleid je gedurende dit hele proces op een voor jou passende wijze.

Lieve Karen, je bent een liefdevol en mooi mens! Dankbaar voor de dingen die je mij hebt gegeven om weer verder te kunnen.  Je bent authentiek en dat maakt het makkelijk voor mensen om je te 
benaderen.

Astrid, 49 jaar

Ik houd niet van sport, maar het is wel nodig voor mijn lijf. Totdat ik yoga ontdekte bij Karen. Een openbaring die ik niet meer wil missen. Karen mijn yogadocente snapt wat ik nodig hebt en past de oefeningen erop aan. En in 1 jaar tijd ben ik veel soepeler geworden.

Connie, 75 jaar

Het heeft jaren geduurd voordat ik vóelde waar mijn grenzen lagen. Ik zéi wel dat ik het aanvoelde en ernaar leefde, maar ik bleek het contact met m’n gevoel voor een groot deel kwijt te zijn. Dit brak me uiteindelijk op. De sessies met Karen hebben me gebracht waar ik wil zijn. Ik voel nu écht wat ik wil en wat voelt dat fijn! Je voelde aan wat ik nodig had en vroeg wat ik wenste. De sessies varieerden steeds en brachten me weer een stapje verder waar ik wilde zijn: bij m’n gevoel.

Marion, 50 jaar

Karen heb ik leren kennen op het werk en zodoende volg ik haar op facebook en instagram. Het viel mij al op dat ze zulke mooie, pakkende foto’s maakt, die ze dan uiteraard met iedereen deelt. Toen ik dan ook hoorde dat ze daar plannen mee had kon ik dat alleen maar toejuichen. Als één van de eersten heb ik haar kaartenset gekocht, en, zoals het dan ook het beste voelt, zijn ze aan mij door haar persoonlijk overhandigd. De kaartenset ligt bij ons op tafel en regelmatig pak ik of mijn man, de set en vragen we elkaar om een kaart te pakken.Ieder voor zich kijkt dan eerst zelf; is het iets wat mij of hem kan helpen in de nabije toekomst. Of is het misschien iets wat helpend is voor wat al meegemaakt is. Daarna hebben we het er over. Het zijn super mooie foto’s en pakkende, soms hele rake teksten. Karen, bedankt voor dit moois.

Anja, 56 jaar