Doorzetten in je droom / je diepste verlangens

Juist als je denkt dat iets niet lukt, niet opgeven. Wel ermee door blijven gaan.
Het leven is zoals de golven van de zee. Soms stroomt het ineens opwaarts en gaat alles goed en dan stroomt het terug, en gaat alles minder. Dat is de stroom van het leven. Je kunt niet elke dag op de toppen leven.

Als er dingen niet gaan zoals je wil, ga dan met de stroom van het leven mee. En verzet je je er niet tegen. Soms moeten er obstakels genomen worden en andere acties dan in het verleden om ergens te gaan komen. Dat heet groei en ontwikkel je jezelf. Groeien gaat met vallen en opstaan.

Je moet uit je comfort zone komen om iets nieuws aan te pakken of te leren. Anders blijf je waar je bent, en als dat een keuze is, is dat ook goed.

Alleen als je een streven hebt om je droom of diepste verlangens te verwezenlijken moeten er stappen gemaakt worden. Als je blijft waar je bent, gaat dan niet gebeuren.

Ben je bewust van de gedachten die in je spelen en welke emoties je tegenhouden. Schrijf ze eens op en ga ze afpellen: is het echt zo erg, is het reëel? Wat zit er nog meer achter? Bewustwording van je eigen ik en je gedachten daarbij zijn belangrijk dat je hierbij stil staan en dat je voelt en ziet wat er gebeurt.

Het kan niet ineens anders, veranderd zijn, dat gaat stapje voor stapje. Elke keer een stap in de goede richting. Vertrouw erop en blijf bij jezelf en geloof in je eigen kracht!

Vergelijk jezelf niet met anderen: iedereen is mooi en uniek op zijn manier. En als je daarin gelooft, ga je verder komen!

Dan kom je steeds dichterbij je droom en je diepste verlangens!

Ervaringen van anderen

Het is heel bijzonder hoe jij in staat bent om mijn lichamelijke en emotionele blokkades te doorbreken. Als een bevrijd en opgelucht mens liep ik bij jou de deur uit.
Een intensief maar vooral ook leuk en leerzaam proces. Je laat mij ervaren dat ik mijzelf mag zijn, een mens die liefde geeft  en ook mag ontvangen.  Die goed voor zichzelf mag zorgen en daarbij tijd voor zichzelf mag nemen. Het zet alles weer in een normaler perspectief en dat geeft rust en kracht.

Karen is heel toegankelijk en begeleid je gedurende dit hele proces op een voor jou passende wijze.

Lieve Karen, je bent een liefdevol en mooi mens! Dankbaar voor de dingen die je mij hebt gegeven om weer verder te kunnen.  Je bent authentiek en dat maakt het makkelijk voor mensen om je te 
benaderen.

Astrid, 49 jaar

Ik houd niet van sport, maar het is wel nodig voor mijn lijf. Totdat ik yoga ontdekte bij Karen. Een openbaring die ik niet meer wil missen. Karen mijn yogadocente snapt wat ik nodig hebt en past de oefeningen erop aan. En in 1 jaar tijd ben ik veel soepeler geworden.

Connie, 75 jaar

Het heeft jaren geduurd voordat ik vóelde waar mijn grenzen lagen. Ik zéi wel dat ik het aanvoelde en ernaar leefde, maar ik bleek het contact met m’n gevoel voor een groot deel kwijt te zijn. Dit brak me uiteindelijk op. De sessies met Karen hebben me gebracht waar ik wil zijn. Ik voel nu écht wat ik wil en wat voelt dat fijn! Je voelde aan wat ik nodig had en vroeg wat ik wenste. De sessies varieerden steeds en brachten me weer een stapje verder waar ik wilde zijn: bij m’n gevoel.

Marion, 50 jaar

Karen heb ik leren kennen op het werk en zodoende volg ik haar op facebook en instagram. Het viel mij al op dat ze zulke mooie, pakkende foto’s maakt, die ze dan uiteraard met iedereen deelt. Toen ik dan ook hoorde dat ze daar plannen mee had kon ik dat alleen maar toejuichen. Als één van de eersten heb ik haar kaartenset gekocht, en, zoals het dan ook het beste voelt, zijn ze aan mij door haar persoonlijk overhandigd. De kaartenset ligt bij ons op tafel en regelmatig pak ik of mijn man, de set en vragen we elkaar om een kaart te pakken.Ieder voor zich kijkt dan eerst zelf; is het iets wat mij of hem kan helpen in de nabije toekomst. Of is het misschien iets wat helpend is voor wat al meegemaakt is. Daarna hebben we het er over. Het zijn super mooie foto’s en pakkende, soms hele rake teksten. Karen, bedankt voor dit moois.

Anja, 56 jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Karen van de Wiel
Lichaamsgericht en mindfulness coach