Klantbeleving 1

Door o.a. dit verhaal en wat het mensen brengt en dat het hen goed doet, dat is de reden dat ik dit werk met alle liefde, plezier en bezieling doe. Een bijdrage leveren aan het welzijn van de mens. En de mensen zich beter laten voelen.

Ik ben dankbaar dat ik verhalen van klant mag verzamelen, in mijn gedachten, en ook om hier te delen ter inspiratie voor anderen.

” Wat doet die Karen toch met jou?”

Elke week komt er een vrouw van 75 jaar bij mij voor de yoga/mindfulness les. Ze heeft twee nieuwe heupen en last van artrose. Wat we in de les doen, zijn verzachtende yoga oefeningen, rek- en strek oefeningen, ademhalingsoefeningen en mindfulness meditaties. Ze gaat om de twee weken ook naar de fysiotherapeut.

Hij vraagt aan haar: wat doet die Karen toch met jou?

Want sinds je bij haar bent, zie ik positief verschil en vooruitgang in je houding en soepelheid in je lichaam. Deze vrouw voelt zelf ook echt verschil in haar lichaam sinds ze bij mij de lessen volgt en is daar erg blij mee. In haar dagelijkse leven doet ze alles snel, ze loopt snel en is altijd bezig. Door de lessen neemt ze af en toe gas terug en luistert goed naar haar lichaam.

Ervaringen van anderen

Het is heel bijzonder hoe jij in staat bent om mijn lichamelijke en emotionele blokkades te doorbreken. Als een bevrijd en opgelucht mens liep ik bij jou de deur uit.
Een intensief maar vooral ook leuk en leerzaam proces. Je laat mij ervaren dat ik mijzelf mag zijn, een mens die liefde geeft  en ook mag ontvangen.  Die goed voor zichzelf mag zorgen en daarbij tijd voor zichzelf mag nemen. Het zet alles weer in een normaler perspectief en dat geeft rust en kracht.

Karen is heel toegankelijk en begeleid je gedurende dit hele proces op een voor jou passende wijze.

Lieve Karen, je bent een liefdevol en mooi mens! Dankbaar voor de dingen die je mij hebt gegeven om weer verder te kunnen.  Je bent authentiek en dat maakt het makkelijk voor mensen om je te 
benaderen.

Astrid, 49 jaar

Ik houd niet van sport, maar het is wel nodig voor mijn lijf. Totdat ik yoga ontdekte bij Karen. Een openbaring die ik niet meer wil missen. Karen mijn yogadocente snapt wat ik nodig hebt en past de oefeningen erop aan. En in 1 jaar tijd ben ik veel soepeler geworden.

Connie, 75 jaar

Het heeft jaren geduurd voordat ik vóelde waar mijn grenzen lagen. Ik zéi wel dat ik het aanvoelde en ernaar leefde, maar ik bleek het contact met m’n gevoel voor een groot deel kwijt te zijn. Dit brak me uiteindelijk op. De sessies met Karen hebben me gebracht waar ik wil zijn. Ik voel nu écht wat ik wil en wat voelt dat fijn! Je voelde aan wat ik nodig had en vroeg wat ik wenste. De sessies varieerden steeds en brachten me weer een stapje verder waar ik wilde zijn: bij m’n gevoel.

Marion, 50 jaar

Karen heb ik leren kennen op het werk en zodoende volg ik haar op facebook en instagram. Het viel mij al op dat ze zulke mooie, pakkende foto’s maakt, die ze dan uiteraard met iedereen deelt. Toen ik dan ook hoorde dat ze daar plannen mee had kon ik dat alleen maar toejuichen. Als één van de eersten heb ik haar kaartenset gekocht, en, zoals het dan ook het beste voelt, zijn ze aan mij door haar persoonlijk overhandigd. De kaartenset ligt bij ons op tafel en regelmatig pak ik of mijn man, de set en vragen we elkaar om een kaart te pakken.Ieder voor zich kijkt dan eerst zelf; is het iets wat mij of hem kan helpen in de nabije toekomst. Of is het misschien iets wat helpend is voor wat al meegemaakt is. Daarna hebben we het er over. Het zijn super mooie foto’s en pakkende, soms hele rake teksten. Karen, bedankt voor dit moois.

Anja, 56 jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Karen van de Wiel
Lichaamsgericht en mindfulness coach