Waarom ben ik dit begonnen?

Mijn grootste droom is altijd geweest: Ik wil wonen en werken in het bos en een rustige basis voor mensen creëren waar ze tot rust kunnen komen in mijn boshuisje.

Altijd kwamen mensen naar mij met hun vragen en problemen. Ze voelen zich op hun gemak bij mij en ik sta nergens gek van te kijken, luister naar anderen zonder oordeel.

Ook vrienden kwamen bij me op bezoek en voelen zich altijd zo thuis bij mij. Zelfs een vriendin zei weleens: Karen, waarom ontvang je jouw klanten niet thuis. Jij hebt zo’n fijn huis en heerlijk rustgevende sfeer creëer je, daar voelen de klanten zich zeker fijn bij.

Ik ben het eerst allemaal verder van mezelf gaan zoeken. Als coach gewerkt bij een gezondheidscentrum en daarnaast andere coachklanten ontvangen in een speciaal ruimte die ik daarvoor huurde. In alle ruimtes waar ik heb gezeten, voelde ik dat ik niet mijn sfeer en energie kon neerzetten. Klanten voelen dat.

Een klant zei zelfs een keer toen ik haar ontving in een steriele gehuurde ruimte, Karen; deze ruimte past helemaal niet bij jou. Ik zie jou meer in een boerderij in de natuur werken en dat de klanten daar dan naartoe komen.

Ik ga zelf wekelijks naar het bos en afspraken met mijn vrienden heb ik vaak met een boswandeling.

En ineens valt het dan samen:

Mijn bedrijf vanuit thuis gaan doen vanuit een natuurlijke omgeving.

De sfeer en energie van mij uitstralen naar anderen.

Een ruimte creëren voor anderen waar ze tot rust kunnen komen en zichzelf kunnen zijn. Terug naar de natuur en de basis.

Ervaringen van anderen

Het is heel bijzonder hoe jij in staat bent om mijn lichamelijke en emotionele blokkades te doorbreken. Als een bevrijd en opgelucht mens liep ik bij jou de deur uit.
Een intensief maar vooral ook leuk en leerzaam proces. Je laat mij ervaren dat ik mijzelf mag zijn, een mens die liefde geeft  en ook mag ontvangen.  Die goed voor zichzelf mag zorgen en daarbij tijd voor zichzelf mag nemen. Het zet alles weer in een normaler perspectief en dat geeft rust en kracht.

Karen is heel toegankelijk en begeleid je gedurende dit hele proces op een voor jou passende wijze.

Lieve Karen, je bent een liefdevol en mooi mens! Dankbaar voor de dingen die je mij hebt gegeven om weer verder te kunnen.  Je bent authentiek en dat maakt het makkelijk voor mensen om je te 
benaderen.

Astrid, 49 jaar

Ik houd niet van sport, maar het is wel nodig voor mijn lijf. Totdat ik yoga ontdekte bij Karen. Een openbaring die ik niet meer wil missen. Karen mijn yogadocente snapt wat ik nodig hebt en past de oefeningen erop aan. En in 1 jaar tijd ben ik veel soepeler geworden.

Connie, 75 jaar

Het heeft jaren geduurd voordat ik vóelde waar mijn grenzen lagen. Ik zéi wel dat ik het aanvoelde en ernaar leefde, maar ik bleek het contact met m’n gevoel voor een groot deel kwijt te zijn. Dit brak me uiteindelijk op. De sessies met Karen hebben me gebracht waar ik wil zijn. Ik voel nu écht wat ik wil en wat voelt dat fijn! Je voelde aan wat ik nodig had en vroeg wat ik wenste. De sessies varieerden steeds en brachten me weer een stapje verder waar ik wilde zijn: bij m’n gevoel.

Marion, 50 jaar

Karen heb ik leren kennen op het werk en zodoende volg ik haar op facebook en instagram. Het viel mij al op dat ze zulke mooie, pakkende foto’s maakt, die ze dan uiteraard met iedereen deelt. Toen ik dan ook hoorde dat ze daar plannen mee had kon ik dat alleen maar toejuichen. Als één van de eersten heb ik haar kaartenset gekocht, en, zoals het dan ook het beste voelt, zijn ze aan mij door haar persoonlijk overhandigd. De kaartenset ligt bij ons op tafel en regelmatig pak ik of mijn man, de set en vragen we elkaar om een kaart te pakken.Ieder voor zich kijkt dan eerst zelf; is het iets wat mij of hem kan helpen in de nabije toekomst. Of is het misschien iets wat helpend is voor wat al meegemaakt is. Daarna hebben we het er over. Het zijn super mooie foto’s en pakkende, soms hele rake teksten. Karen, bedankt voor dit moois.

Anja, 56 jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Karen van de Wiel
Lichaamsgericht en mindfulness coach